2020 Otantik Ev Dekorasyonu ile ilgileniyorsanız içeriğimizdeki ip uçlarından yararlanabilirsiniz. Dünyada farklı farklı onlarca kültür topluluğu değişik coğrafyalarda yaşamlarını sürdürüyor. Elbette bu farklı kültür ve yaşam biçimleri de ev dekorasyonlarına yansımakta. Özellikle de Doğu kültüründen gelen esintilerle miks edilmiş evler günümüzün en popüler dekorasyon trendlerini oluşturuyor. Bu tür etnik ve kültür kokan ev tarzlarına da otantik ev dekorasyonu deniyor.

Hatta bu miksi günümüz modern mimarisinde çağdaş evlerin belli bölümlerine de kullanabilmekteyiz. Evinizi lokal olarak ya da bütünüyle otantik ev dekorasyonu stilinde döşemek istiyorsanız, otantik parçalar seçerek bunlara yer açmalısınız. Bu tarz malzemeler satan mağazaları kısa bir araştırma yaparak bulabilirsiniz. 

Örneğin otantik halılar, eski ve etnik kap – kacaklar, otantik duvar saatleri, etnik tasarımlı sedirler bu tarz parçalara birer örnek olabilir örneğin.Taş duvar yapımı kolaylığı ve dayanıklılığı sayesinde geçmiş yıllarda çok kullanılmış olsa da şimdiki kullanılış amacı doğal ahşapla buluşturulup görsel bir şölen oluşturmaktır

2020 Otantik Ev Dekorasyonu Ve Kullanılacak Renkler                                        

Otantik bir evde kullanılan tüm renkler doğallık çerçevesinde seçilmelidir.  Örneğin doğadan gelen toprak renkleri, kahve tonları, kum renkleri, ağaç- çimen yeşilleri, güneş renkleri, denizin ya da gök yüzünün mavisi, taş renkleri buna en güzel örneklerden olabilir.  Renkler sadece işin bir yarısı. Diğer yarısında da elbette eşya ve objelerde tarz seçimi var.

Taş Ve Ahşap Ağırlıklı Otantik Ev Tasarımı

Eğer evinizi mimari tarzda da otantik bir auraya bürümek istiyorsanız ahşabın yoğunluğundan ve doğal taşları natüral halinden yararlanabilirsiniz.

Bunun için taş duvarlar, ahşap sütunlar duvarlarda yer alan nişlerle evinizi süsleyebilirsiniz. Ayrıca zorlu bir inşaat aşamasına katlanamıyorsanız  taş ve ahşap efekti veren duvar kağıtlarından veya strafor ürünlerden dahi yararlanabilirsiniz.

Ek olarak bu tarz bir evde taş duvarlarınızı orijinal ve otantik görünümlü aydınlatmalarla süsleyebilirsiniz.

Ayrıca etnik bir evde kullanılabilecek olan en güzel aksesuarları sadece bu tarz mağazalardan almanıza gerek yok, kendi ellerinizle bile bu tarz ürünleri en güzel şekilde yapabilirsiniz. Bu içeriğimizde de sizlere 2020 Otantik Ev Dekorasyonu trendlerinden söz ettik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir