2020 En Güzel Yatak Örtüsü Modelleri ile yatak odalarınızı olduğundan daha şık gösterebilirsiniz. Belki yeni evleneceksiniz belki de yatak örtünüzü yenilemek istiyorsunuz. Bu durumda son moda ve trend yatak örtüsü modellerini incelemeniz gerekir. Yanı sıra yatak odanızın dekorasyonuna uygun formda yatak örtüsü modeli seçtiğimizde, odanızın kombinasyonunu da en iyi ve şık şekilde tamamlamış olursunuz.

Yeni sezona özel; floral desen – çiçekli, kapitone, kadife, saten, keten, dantel, işlemeli, flanel, koton dokulu örtü modelleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Renkler konusuna değinecek olursak dinlendirici bir dekorasyon biçimi için sade tonlara yönelebileceğiniz gibi (örneğin pudra, beyaz ya da toprak tonları ) daha canlı renk tonlarından olan turkuaz, mor, mavi, kırmızı gibi kışkırtıcı renkleri de deneyebilirsiniz.


İşlemeli Yatak Örtüsü Modelleri

İşlemeli yatak örtüsü modelleri, birçok kadının her zaman yatak odasında görmek istediği modeller arasında yer alıyor. Zira bu tarz örtüler oldukça görkemli ve şık modelleri oluşturuyor. Eğer siz de yatak odalarınızda iddialı ve gösterişli örtüler görmek istiyorsanız payet işlemeli ve dantel işlemeli yatak örtülerini kullanabilirsiniz.

3 D Boyutlu Ve Kabartmalı Yatak Örtüsü Modelleri

Kabartmalı, kaneviçeli yatak örtüsü modelleri son dönemlerin en popüler ürün kategorisinde yer alıyor. Şayet yatağınızın üzerini dolgun dokulu ve gösterişli bir yatak örtüsü süslesin istiyorsanız bu gibi ürünlere yönelebilirsiniz.

Farbelalı Yatak Örtüsü Modelleri

Farbelalar yatak örtülerinin etek uçlarına havalı bir hareketlilik katıyor. Şimdilerde ise hem yatak örtülerinin ucunda , hem de yatak hizasındaki bölümlerde yoğun farbela efektlerine sıklıkla yer veriliyor.

Geçmiş yıllarda da çok revaçta olan kat kat farbelalı yatak örtüsü modellerini nostaljik efektleriyle yatak odanızda kullanabilirsiniz dilerseniz.

Kadife Yatak Örtüsü Modelleri

Kadife yatak örtüsü modelleri bu sezon özellikle kapitoneli yüzeyleriyle oldukça popüler ve sevilen ürünler arasında. Hatta dilerseniz bu gibi soft yüzeyli ve yumuşacık ürünleri örtü olarak üzerinize çekerek de kullanabiliyorsunuz.

Parlak Saten Yatak Örtüsü Modelleri

Saten yatak örtüleri, ince lifli pamuk iplerle sık şekilde dokunarak oluşturuluyor. Dilerseniz yataklarınızın üzerinde dökümlü, kaygan ve düz yüzeyli parlak dokulu saten yatak örtülerini yeni sezonda da kullanabilirsiniz.

Sportif Yatak Örtüsü Modelleri

Sportif yatak örtüsü modelleri gündelik olarak her zaman pratik şekilde kullanabileceğiniz modellerdendir. Eğer gösterişten uzak ve pratik artı hafif tekstil ürünlerini seviyorsanız bu dingin ve modern örtüleri kullanabilirsiniz.

Kapitone Yatak Örtüsü Modelleri

Gofre dokularıyla baştan sona kaplı kapitone yatak örtüsü modelleri, her sezon yeni renk ve görselleriyle asla yatak örtüsü seçeneklerinin arasından eksik olmaz. Eğer kapitone dokusunu seviyorsanız yeni sezonda da bu gibi örtü modellerini kullanabilirsiniz.

Patcwork Yatak Örtüsü Modelleri

Patcwork yatak örtüsü modelleri hem retro, hem vintage, hem de country yatak odası stilleriyle çok uyumlu olabilecek tarzdaki örtü gruplarındandır. Her sezon mağazalarda yerini alan bu ürünü bu sezonda da sevgiyle kullanabilirsiniz.

Dantel Yatak Örtüsü Modelleri

Dantel yatak örtüleri için tam bir zamansız ve ölümsüz klasiktir diyebiliriz. Dantel yatak örtüsü modellerinin asla modası geçmez. Bu nedenle dilerseniz çeyiz sandığınızdan zaman zaman çıkararak kullanabilir, dilerseniz hazır olarak satın alabilir, dilerseniz el emeği göz nuru tarzında kullanabilirsiniz. Bu içeriğimizde de sizlere 2020 Yatak Örtüsü Modelleri nden söz ettik.

2020 En Güzel Yatak Örtüsü Modelleri” yazısında bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir