Ferforje yatak modelleri ile yatak odalarınızda stil farkı yaratabilirsiniz. Evinizde en çok zaman geçirdiğiniz oda hangisidir hiç düşündünüz mü? Evet, yanılmadınız. Yatak odaları uyku ve dinlenme bakımından günümüzün büyük kısmının geçtiği bölümlerdendir.

Eh haliyle de yattığımız yataklar en çok kullanılan mobilyalar arasında yer alıyor. Yatak seçiminin bu bakımdan çok önemli olduğunu söyleyebiliriz. Sağlık ve rahatlık bakımından şilte ve baza seçimi elbette çok önemli. Ama estetik ve görsek bakımdan da yatak başının önemi büyük…

Yatak başları dendiğinde pirinç tasarımlı ürünlerden kumaşla kaplı modellere, ahşap – mdf döşemelere kadar birçok model  akla geliyor. Ama bir ürün var ki görsel bakımdan son derece şık ve nostaljik efektler katar yatak odalarımıza. O da ferforje yatak başları ve ferforje yatak modelleridir.

Nostaljik 2020 Ferforje Yatak Modelleri

Ferforje yatak modellerinin her zaman eskiye dönük ve anıları yaşatan bir yanı vardır. Özellikle yatak odası tasarımınız vintage, Retro stillerdeyse ya da böylesi efektler yaratmak istiyorsanız ferforje yatakları kullanabilirsiniz.

Aslında Ferforje yatak modellerini seçtiğinizde mevcut yatağınızı ya da oda stilini değişmenize bile gerek kalmayabilir. Zira bu yatak türleri birçok dekorasyon öğesiyle de ahenk içinde kullanılabilir. Bazı durumlarda sadece ferforje yatak başı seçerek bile odanızı farklı bir stilde dekore edebilirsiniz.

Ferforje yataklar, metal alaşımlıdır ve bu özellikleriyle de uzun ömürlü modellerdendir. Bu yatak modelleri ile birlikte vintage, popart, Retro, shabby chic hatta Victoryen stillerde yatak örtülerini bile kullanabilirsiniz. Böylelikle yatak odanızda havalı, elegan ve romantik bir hava yaratabilirsiniz.

Boyanabilir Ferforje Yatak Modelleri

Ferforje yatak modellerinin güzel bir özelliği de her renkte boyanabilmesidir.  Akrilik boya türleriyle ya da yağlı boya çeşitleriyle dilediğiniz renge boyayabilirsiniz ve böylelikle de sıkıldıkça farklı renklerle yatak odası dekorasyonunuzda farklılıklar yaratabilirsiniz. Böyle bir yatak stilinde eskitmeli renkleri, küflü yeşilleri, siyah üzeri antik eskitme renklerini kullanabilirsiniz örneğiz. Ya da bunun dışında daha soft, romantik ve renkli, iç açıcı bir hava yaratmak istiyorsanız; gri, isli renkler, bebe mavi, uçuk toz pembe, bej, ekru, mor, lila, sarı, kemik renginde bile boyayabilirsiniz. Evde kendi ellerinizle kolaylıkla boyayabileceğiniz bu yatak formu, sık sık dekorasyonunuzu değişmenize de imkan tanıyacaktır. Ayrıca yatak odalarınıza nostaljik bir hava katacak olan bu tarz yatak modelleriyle kullanabileceğiniz eskitmeli ve vintage stillerindeki halı örtüsü modellerimizi incelemenizi öneririz. Welsoft halı örtüsü Bu içeriğimizde de sizlere Ferforje yatak modelleri nden söz ettik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir