2021 Dekorasyon Trendleri belli oldu. Önümüzdeki sene yaşam ya da çalışma alanlarınızı şık tutmak için kolları şimdiden sıvayabilir ve gerekli hazırlıkları yapabilirsiniz. Bunun için şimdilerde bir ön araştırma yapmanız yeterli olacaktır. Bakalım 2021 yılında bizi hangi dekorasyon stilleri bekliyor.

Makrome Duvar Süsleri

Makrome duvar süsleri, bu yılın bohem styligteki favori hareketlerinden… Makrome duvar süslerini gerek etnik mağazalardan hazır alabileceğiniz gibi dilerseniz makrome ipleri ile kendi ellerinizle de yapabilirsiniz.

Stil Perdeler

Gelecek yıl evlerinizin pencerelerinde stil perdelere yer vererek dekorasyon trendlerinin yakın bir takipçisi olduğunuzu vurgulayabilirsiniz.

Duvarlarda Aynalar Ve Çizgili Kumaşlar

Evi hafif bir miktarda da olsa parlatmak yine bu sene duvarlara kondurulan aynalarla mümkün olacak. Kumaş seçeneklerinizde ise çizgileri tercih edebilirsiniz.

Duvardaki Hasır Tabaklar

Eski zamanlarda duvarlara hasır objeleri asmak çok moda idi. Bu sene ise yine bohem tutkular arasında hasır tabak süslemeleri yer alıyor.

Yeşil Bitkiler Eksik Olmasın

Ne yaparsanız yapın mutlaka evin bir köşesini yeşil bitkilerle taçlandırın yeni sezon…

Kişisel Duvar Galerisi

Duvarlarınızı bu gibi bir görselden ilham alarak belirli karmalarda galeriye dönüştürün ve kendi özgün kişisel galerinizi yaratın. Objeleri satın almak zorunda değilsiniz kendiniz de yapabilirsiniz.

Renkleri Karıştırmak

Bu sezon sakin ve pastel renkleri birbirine çekinmeden karıştırabileceksiniz.

Geleneksel Ve Nostaljik Açık Duş

Yine country – köy evi stilindeki banyo duş stillerine büyük bir geri dönüş olduğunu vurgulayalım.

Açık Raflar

Country köy evi stilindeki açık duvar raflarını da evlerinizden eksik etmemenizi öneririz.

İkiz Tablolar

Yeni dönemde duvarlarda simetrik tablo birlikteliği çok trend.

Yüksek Tavan

Bu yıl yarı açık mekan havası uyandıran yüksek tavanlı mekanlar ve buralarda kullanılmış sade tasarımlı aydınlatmalar çok trend.

Duvar Kağıtlarına Dönüş

Yeni sezonda tıpkı eskilerde olduğu gibi duvar kağıdı trendi de gerin geliyor. Ayrıca grafik stillerde boyamalar da çok moda bilginize… Bu içeriğimizde de sizlere 2021 Dekorasyon Trendleri nden söz ettik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir