2022 Dekorasyon Trendleri ni konuşmadan yeni bir seneye girdiğimizin tam olarak farkına varabileceğimizi sanmıyoruz. Yeni yıla girdik… Virüs, yaşam şartlarının zorluğu , gök yüzündeki negatif gezegen karşıtlıkları, kış mevsiminin katı kuralları son hız üzerimize geliyor olabilir. Ama yine de birçoğumuz canımız cananımız olan ‘my home, sweat home’ aşkıyla evlerimizde ekonomik bütçelerde de olsa küçük dokunuşlar yapmaktan kendimizi alamıyoruz. Hiç bir şey yapamasak da en azından bütçe açısından doğru zamanı bekliyor ve yeni yıl dekorasyon trendlerini yakından takip ediyoruz öyle değil mi?… O halde hep birlikte buyurun 2022 dekorasyon trendlerine…

2022 Dekorasyon Trendleri Ve Dekorasyonda Doğal Malzemeler

Son dönemde doğal malzemeden üretilen mobilyalara talep gittikçe arttı. Yeni dönem yani 2022 yılında da ev dekorasyonunda doğal malzemelerden yapılan ürünlere sıklıkla rastlamak mümkün… Nedir bunlar?… Ahşap mobilyalar, hasır sepetler, taş sehpalar, jüt ipten duvar aksesuarları gibileri mesela.

Sürdürülebilirlik…

“Sürdürülebilirlik” mottosu, 2022 yılının altı çizili kelimelerinden… Bu doğrultuda doğal malzemeler ve geri dönüşüm başlıklarıysa bu yılın olmazsa olmazlarından. Yan size diyoruz ki durmayın ve evinizdeki eski mobilyaları ya da ikinci el eşyaları boyayarak yenileyin, yeni görünümlü eşyaya kavuşun diyoruz.

El Emeği Göz Nuru Obje Ve Mobilyalar

Bu yıl için emeğe verilen değer, geri dönüşümle birleşiyor diyebiliriz. Yani önceden başkasının yaptığı bir mobilyayı dönüştürebilir ve el yapımı ürünleri evlerinizde kullanabilirsiniz zira bunlar şimdilerde oldukça popüler.

2022 Ev Dekorasyonu Fikirleri

Mobilyalarda Metalin Çekiciliği

2022 Ev Dekorasyonu Örnekleri

Ahşap ve metalin buluşması sıcacık bir efekt yaratıyor yaşam alanlarında. Örneğin bu yıl; siyah, gümüş, altın, roze altın, bakır, pirinç gibi değişik metallerin dansını görebileceksiniz evlerde.

Bitkiler Her Yerde

Evlerin içine doğanın girmesi yeni bir şey değil ve bu trend son yıllarda sıklıkla uygulanıyor. Fakat burada sözünü ettiğimiz şey büyük salon bitkileri…

2022 Dekorasyon Trendleri

Aydınlatmalarda Akıllı Cihaz Dönemi

Teknoloji çağında olduğumuzdan ev dekorasyonunda da mobil uygulamalar sayesinde kontrol edilebilen beyaz eşya, cihaz, ampuller kullanımı bu senenin dikkat çeken trendlerinden.

2022 Ev Dekorasyonu

2022 Dekorasyon Renkleri

Bu yıl; mavi, yeşil ve kahverengi tonlarının yılı… Bunun dışında gri ve beyaz, siyah, hardal renkleri de trendler arasında.

2022 Dekorasyon Modası

Eşyalarda Kıvrımlı Hatlar

Bu sezon kıvrımlı hatlar; Mobilyalar, aydınlatma ürünleri, biblolardan tutun da aklınıza gelen her yerde. Oval tasarımlı ürünler, yarım ay sehpalar, 8 şeklindeki aksesuarlarda buna dahil. Bu içeriğimizde de sizlere 2022 Dekorasyon Trendleri nden söz ettik.

2022 Dekorasyon Trendleri” yazısında bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir