2022 Genç Odası Tasarım başlıklı içeriğimizle karşınızdayız. Günümüzde her şey ama her şey sıradanlıktan kurtularak daha sıra dışı ve alışılmışın dışındaki tarzıyla, yeni düzenlemelerle çıkıyor karşımıza. Birçok moda tasarımcısı, dizaynır ve trend ustası ya da endüstriyel tasarım uzman aslında 90’lı yıllarda moda – trend keşiflerinin son bulduğu kanısında. Yani onlara göre 1940,50,60,70,80 ve 90’lı yılların bir karması olan moda trendlerini mixleyerek kullanıyoruz devamlı. Ama buna rağmen moda ve dekorasyon alanında farklı farklı yeni üretilen marka düzenlemelerinin temaları yaşamımızı renklendirerek süslüyor. Genç odası tasarımı da bu gelişmelerle bağlantılı olarak yenileniyor. Gelin genç odalarına dair yeni trendlere birlikte bakalım.

Marwel Karakterleri

Marwel karakterleri bu konuda başlı başına tasarımlarıyla sürekli karşımıza çıkıyor. Onları son senelerde görmeye alıştık belki ama yine de tasarımcılar her yeni gelen senede onları da karşımıza farklı temalarıyla çıkarmayı başarıyor. Hulk, Kaptan Amerika, Batman, Süpermen, İronman ya da örümcek adamı bu yıl genç odası dekorasyonunda da her yerde görmek mümkün…

Futbol Sahasından Oda

Ergen ve gençlerin en çok ilgilendiği bir diğer alan da kesinlikle futbol ya da basketbol gibi spor dalları. Onlara futbol sahası temasında bir oda armağan ederseniz emin olun ki havalara uçacak.

Tutkunu Olduğunuz Yıldızlar Genç Odalarında

Dünya çapında yer alan liglerin en iyileri, bu takımların yükselen yıldızları ve imzalı forma ya da kramponları… Bir genci daha çok ne sevindirebilir ki. Şimdilerde bu gibi ürünlerin taklitlerine internetten ulaşmak ise hayli kolay. İşte bu gibi armağanları çerçeveleyerek odalarında sergilediğinizde de onların kalbini yeniden feth edebilirsiniz.

Sevilen Objelerden Duvar Saatleri

Komik Ve Eskimeyen Animasyon Kahramanları

Spor Olmadan Asla Diyenler

Futbol Fanatiklerine Özel Tasarımlar

Büyük ya da küçük erkek çocuk odalarına dair her metrekareye sahip mekanlar için futbol sahası temalı fikirleri de çeşitler arasında bulabilirsiniz.

Konsol Severler Buraya

Biliyoruz, çok da hoşlanmıyorsunuz bu konudan ama zamane hastalığı olan konsol oyunları, günümüzün en trend topic genç hobilerinden biri. Eğer sizin çocuğunuz da bunlardan vaz geçemiyorsa odasını bu tarzda dekore edebilirsiniz. Seçenekler arasında bu konuda birçok şık mevcut.

Daha Değişik Tarzlarda Marwel Seçenekleri

Neon Ve Enferujlu Genç Odaları

İçindeki parlayan ışığı dışa vurmak ve yansıtmak isteyen, yerinde duramayan gençlere, donuk, ışıksız, parlamadan öylece duran yaşam alanlarına hayır diyenlere özel olarak önerebileceğimiz özel ışıklandırmalı bu genç odası fikirleri de dikkatinizi çekebilir.

Bazıları Dağınık Sever

Her genç bu kadar hareketli ve renkli odatasarmlarını sevmeyebilir. O zaman da dağınık ve tarz severler için daha değişik önerilerimiz var. Tuğla duvar fonda (tuğla duvar kağıdı ya da strafor tuğla da olabilir) çocuğunuzun ilgi alanına dair kitaplarla dolu kitaplık, değişik aksesuarlar, neonlu tabelalar, rahat ve geniş bir yatak, yatağa paralel puflar… Bunların hepsi günümüz gençlerinin oda dekorasyonuyla uyumlu ürünler. Bu içeriğimizde de sizlere 2022 Genç Odası Tasarım konusundan söz ettik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir