2019 – 2020 En Güzel Orta Sehpa Modelleri ile oturma odanızı en iyi şekilde yenileyebilirsiniz. Bunun için trendlere yönelik modern ya da klasik sehpalardan seçmeniz yeterli. Elbette bunun için salonunuzun ya da oturma odanızın dekorasyon tarını saptamalısınız.

2019 – 2020 En Güzel Orta Sehpa Modelleri ; Modern Sehpalar

Yeni sezonda  etrafı altın ya da gümüş çerçeveli mermer sehpa modellerinin ön plana çıktığını görüyoruz.  Oturma odanıza şıklık katacak olan metalik çerçeveli mermer sehpa modelleri ile modern dokulu odalar şık ışıltılara kavuşacaktır. Özellikle beyaz ve siyah dekore edilmiş oturma odası ve salonlar için öneririz.

Hacimli Sehpa Modelleri

Hacimli sehpalar, oturma odalarına hakimiyet kazandıran eşyalardandır. Bu tarz bir sehpa modelinin üzerinde ise büyük aksesuar kullanmamakta fayda var.

Ayrılabilen Sehpa Modelleri

Sehpa kullanımında diğer bir ipucu da masayı bölerek kullanmak olabilir. Ayrılabilen puzzle model sehpa çeşitlerinden aldığınızda ise bunu en iyi şekilde başarabilirsiniz.

Mantar Formlu Sehpa Modelleri

Mantar görünümlü orta sehpa modellerin yeni sezonun en eğlenceli sehpa modellerinden biri… Yanlara veya üste doğru kesilmiş oyuk bölmeli mantar sehpaların bazı kısımlarına dergilerinizi koyarak da kullanabilirsiniz. Bir de üzerine çiçekli bir vazo ve bir kase meyve yerleştirdiğinizde her şey daha da güzel görünür.

Yuvarlak Orta Sehpa Modelleri

Yuvarlak orta sehpaları, her açıdan kullanabileceğiniz modellerdendir. Hatta bu tarz sehpaları, alanınız müsaitse iki – üç – dört set halinde satın alarak da kullanabilirsiniz.

Camlı Metalik Sehpa Modelleri

Üzeri camdan oluşan metal kenarlı orta sehpa modelleri,  farklı boyut ve yüksekliklerde karşımıza çıkarken;  kare, oval veya dikdörtgen formlarda tasarlanabiliyor. Odanız kare ya da dikdörtgen formdaysa uyumlu modeli seçebilirsiniz.

Yan Sehpa Modelleri

Kimi zaman hemen yanı başımızda bulabileceğimiz bir sehpa modeline ihtiyaç duyarız. Çayımızı, kahvemizi, telefon ya da kitabımızı bırakabileceğimiz bu küçük sehpa modelleri için yan sehpa modellerinden daha iyisi düşünülemez. Bizler için tamamen eşlikçi bir rol üstlenenebilen yan sehpa modelleri ile kendimizi oldukça mutlu hissedebileceğimiz ise kesin…

Silindirik Çelik Orta Sehpa Modelleri

Sade görünüme sahip olan silindir sehpalar küçük taburelerle bile kullanılabilecek cinsten…  Dilediğiniz gibi kombinleyebileceğiniz bu sehpa modellerini çok pratik ve minimal stillerde kullanabilirsiniz. Orta sehpa çeşitlerini dekore ederken karıştırmak ve birbirine zıt parçaları seçtiğinizde daha ilginç dizayn formları elde edebileceğinizi de unutmamalısınız.

2019 – 2020 En Güzel Orta Sehpa Modelleri ni seçerken farklı amaçları göz önünde bulundurarak seçebilirsiniz. Dilediğiniz yükseklik ve ebatta sehpayı kendinizi tek bir tasarım, boyut, renkle sınırlamadan seçebilirsiniz. Örneğin büyükçe bir masa stilindeki sehpayı seçebilir ya da onun yerine birkaç tane küçük sehpa çeşidini salonunuza dağıtarak kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir