2020 Banyo Duvar Kağıdı Örnekleri ile banyolarınız her zamankinden daha şık ve elegan görünecek. Banyolar, evlerin en önemli bölümlerinden…  Banyolarda duvar kağıdı kullanımı ise geleneksel banyo statüsüne bir son verirken bu bölümlerde sofistike görsellere imza atabilmemizi sağlıyor. Eğer sizler de banyolarda harika bir tarz yaratmak istiyorsanız suya dayanıklı vinil kağıt modellerini kullanabilirsiniz. Böylelikle olağan üstü şık banyolara sahip olduğunuz gibi seramiklerin arasında zamanla oluşan derz kirliliği gibi negatif durumlar da yaşamamış olursunuz.

Elbette ki banyolar suyun ve nemin fazla olduğu alanlardır. Öte yandan suya karşı dayanıklı ve su geçirmez özelliklere sahip olan vinil duvar kağıtları, kabarma yapmayan ürünlerdendir. Ayrıca adı kağıt olarak nitelendirilen bu ürünler bir çok yalıtım maddesi ile desteklenerek çok başka  formüllerden oluşan materyallerden tasarlanıyor. Bu açıdan banyonuzu kağıt kapladığında kabarır mı ya da zamanla atar mı gibi endişeleri kafanızdan silebilirsiniz.

Vinil Duvar Kağıdı Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Öncelikle temizlenme özelliği olan ve silinebilen ürünlere yönelmelisiniz. Ayrıca seçtiğiniz vinil duvar kağıdının gramaj düzeyi yüksek, kaliteli markaların ürünü olmasına da dikkat göstermelisiniz. Yine aldığınız ürün fayans üzerine yapışabilen özelliklerde olmalı ve ürünün dayanıklılık düzeyi yüksek olmalıdır. Anti parantez seçeceğiniz ürünün internet satış sayfasına girerek ürün hakkındaki kullanıcı yorumlarını okumanızda da fayda var. Seçtiğiniz ürün kesinlikle rutubet, nem, su gibi aşındırıcılardan etkilenmemelidir.

Banyo İçin Tasarlanan Vinil Kağıtların Özellikleri Nelerdir?

Bundan 5 yıl öncesine kadar banyoda duvar kağıdı kullanımı, hayal olmaktan öteye gitmiyordu. Ama günümüzde banyolar için geçerli olan vinil dokulu kağıtlar çok farklı özelliklere sahip şekilde üretildiğinden banyolarda kullanımı mümkün olabiliyor. Bu tür kağıtları esas özelliği çok katlı olmalarından kaynaklanıyor. Söz gelimi en altta bulunan yapışkanlı fiber katman sayesinde bu tarz kağıtlar duvara tamamen yapışarak bakteri ve mikrop oluşumunu engelliyor. Vinil kağıtların orta katmanları ise (non-woven katmanı) suya karşı güçlü bir bariyer oluşturuyor. En üst katmanı ise estetik noktayı ve hem de suya dayanıklı olan vinil dokuyu veriyor.

2020 Banyo Duvar Kağıdı Örnekleri Ve Vinil Duvar Kağıdı Fiyatları

Her şeyden önce banyo için seçeceğiniz vinil  duvar kağıdı fiyatlarının markalara göre değişeceğini aklınızdan çıkarmamalısınız.. Örneğin piyasada 19tl den 100tl ye kadar vinil kağıt seçeneği bulabilirsiniz. Size mal olacak metre alan fiyatını ise banyonun metrekaresini ölçerek çıkarabilirsiniz. Bu içeriğimizde de sizlere 2020 Banyo Duvar Kağıdı Örnekleri nden söz ettik.

2020 Banyo Duvar Kağıdı Örnekleri” yazısında 2 düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir