2020 Duvar Saati Modelleri ile duvarlarınıza karakter kazandırabilirsiniz. Ev ve ofislerin olmazsa olmazıdır duvar saatleri. Hatta yaşamın nabzını onlarla tutuyoruz da diyebiliriz. Okulda, hastanede, kurumsal alanlarda, devlet dairelerinde ya da bankalarda fark etmez. Gözümüz her zaman duvar saatlerini arar ve zamana tanıklık etmek ister.

Kol saatlerinin akıllı telefonlar sayesine milat olduğu şu günlerde, duvar saatleri hala daha güncelliğini ve vaz geçilmezliğini koruyor. Ama elbette onlarda da trendler durduğu yerde durmuyor ve sürekli yenilenerek değişiyor. O halde 2020 Duvar Saati Modelleri trendlerine hep birlikte bir göz atmanın tam zamanıdır.

Özellikle de mevsim bahar ya da kış olduğunda gözlerimiz daha çok arıyor duvar saatlerini. Zira kışın daha fazla çalışıyor ve kapalı alanlarda ikame ediyoruz. Yazın akışı ve coşkusu bizi açık havada olmaya iterken saatleri pek de umursamasak da zaman ve mekan bu mevsimlerde bizleri yeni bir duvar saati almaya zorluyor haliyle. 2020 duvar saati modellerine göz gezdirdiğimizde ise modern stillerle vintage saat tasarımlarının yarıştığını görüyoruz.

Duvar Saati Nasıl Seçilir?

Elbette duvar saati seçerken her zaman olduğu gibi mekan ve dekorasyon algısının tercihlerimizdeki rolü büyük. Zira saatler her zaman duvarlarda göze çarpan en büyük aksesuarları oluşturuyor. Özellikle de günümüz trendlerinde saatlerin oldukça büyüdüğünü ve hacimce duvarlarda çok yer kapladığını göz önünde bulunduracak olursak, saatler kesinlikle dekorasyon biçimleriyle uyumlu olmalı.

Duvar dekorunda saat kullanmak hem duvarları zengin aksesuarlarla doldurmak açısından faydalı, hem de zamanı istemsizce de olsa kontrol atında tutmak için önemli.  Bizler geçen zamanın farkında olmasak bile çoğu zaman gözümüzün duvardaki saate takıldığında şahit oluruz. Bunun dışında günümüzde birçok insan için saatlerin adeta bir tutkuya dönüştüğünü söyleyebiliriz. Bu durumda saat markalarının tasarımcılarını daha çok çeşitli ürün tasarlamak zorunda bırakabiliyor.

2020 Duvar Saati Modelleri Favori Antika Saatler

Hatta şimdilerde geçmiş yıllara ait antika saatlerin evlerin duvarlarında yaygınlıkla kullanıldığını bile görüyoruz. Bu gibi ürünlerde yer alan volümlü tik tak sesleri ise sizleri geçmiş zamanlara kadar uzatabilir. Zira şimdilerde herkes eski sandıklardan büyük annelerinin guguklu saatlerini çıkararak antika niteliğinde duvarlarında sergiliyor. Bu da antika tutkunlarına özel bir kapı aralıyor. Bu dekoratif uygulamayı elbette saat sesine karşı bir takıntınız yoksa şiddetle öneririz.

Eskitme Saatler Nerede Kullanılır?

Eskitme ahşap vintage saatler ise son yılların gözdesi haline gelmiş durumda. Ahşap, döküm demir, pirinç, bronz türlerde farklı metallerden tasarlanan bu saatler denizci saatlerini andırıyor ve kesinlikle Romen rakamları içeriyor. Kullanım alanları ise modern, endüstriyel ve loft stili dekorasyon alanları. Bu içeriğimizde de sizlere
2020 Duvar Saati Modelleri den söz ettik.

2020 Duvar Saati Modelleri” yazısında 2 düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir