Porselen Yemek Takımı modelleri ile günlük ya da özel davet sofralarımızı süslerken aynı zamanda bu tarz objeleri gelinlik kızlar için çeyizlik olarak da seçmekteyiz. Kısacası porselen tabak takımları her daim biz kadınların yakın markajı altındadır. Eğer yeni sezona ait 2020 en güzel porselen yemek takımı modelleri hangileri merak ediyorsanız kesinlikle sizler için hazırladığımız bu içeriği okumalısınız. Örneğin 2020 modern porselen yemek takımlarına güzel bir örnek olan aşağıdaki model ilginizi çekebilir.

Doğanın en güzel renk ve desenlerinden ilham alarak hayat bulmuş olan göz alıcı porselen modelleri ile sizlerde salon büfelerinizi en şık şekilde güncelleyebilirsiniz. Zira her biri hayranlık uyandırıcı detaylara sahip ve son derece zarif modellerden oluşuyor.

2020 Çeyizlik Porselen Yemek Takımı Modelleri

Porselen Yemek Takımı Modelleri

Çeyizlik olarak çok farklı parça sayısında hazırlanmış olan yemek takımları, set olarak her markanın koleksiyonunda hali hazırda yerini aldı bile. Eğer evinizde günlük olarak kullanmayı amaçlıyorsanız her evin mutfağına yaraşacak olan daha sade ve renkli yemek takımları da görseller arasında yer alıyor.

Davet Sofralarına Yakışır Kare Ya da Yuvarlak Porselen Yemek Takımları

Özel davet sofralarında kullanabileceğiniz zarif porselen takımları gerek sofralarınızda, gerek büfe ve gerekse de salonunuzda çok şık duracak niteliklerde. Bir kere alınıp uzun yıllar kullanabileceğiniz bu tarz bir ürünle en iyi sofralara imza atabilirsiniz. Bu konuda dilerseniz yukarıdaki gibi kare formlu takımları tercih edebileceğiniz gibi aşağıdaki gibi dairesel formlu beyaz ve yuvarlak hatlı takımları tercih edebilirsiniz. Kare yemek takımlarının dez avantajı, köşeleri yıkayıp durularken ya da bulaşık makinesine yerleştirirken yaşattıkları zorluklar olarak sayılabilir. Ama yuvarlak hatlı takımlara nazaran daha orijinal formdadırlar.

Bildiğiniz üzere şık ve kaliteli porselen yemek takımları, hayli pahalı fiyatlarda satışa sunuluyor. Bu bakımdan kaliteli, kullanışlı ve modası kolay kolay geçmeyecek olan takımlardan satın almanızda fayda var. Dolayısıyla da sıradan markalar yerine kaliteli ve garantisi olan markaları seçmenizi öneririz.

Mermer Efektli Porselen Yemek Takımları

Dilerseniz yukarıdaki görseldeki gibi mermer efektlerine sahip olan son derece modern hatlı yemek takımlarını tercih edebilirsiniz. Böylelikle sofralarınıza elegan bir aura katmış olursunuz.

Neden Kaliteli ve Güvenilir Porselen Markaları Seçilmeli?

Kaliteli porselen yemek takımlarının üzerindeki desenler,  bulaşık makinesinde yıkansa bile silinmez ve renklerinin parlaklığı kaybolmaz. Yine çizilme ve matlaşma da yaşatmaz. Porselen tabak takımlarınızı 6 ya da 12 – 24 kişilik olarak seçebilirsiniz.  Porselen yemek takımlarının içinde; çorba kasesi, giriş tabağı, ana yemek – çukur tabak, düz servis tabağı ve pasta tabakları da yer almaktadır.

Yine çay fincanı ve çay fincan altı tabağı setleri içeren porselen yemek takımı çeşitlerini de tercih edebilirsiniz. Bu arada kırılma, eksilme ve kaybolma riskine karşın porselen takım alırken devamlılığı olan serilerden almanızda fayda var. Bu durumu tercih ettiğiniz markanın satış danışmanı ile görüşerek bilgi alabilirsiniz. Kullanım sırasında kırılma ya da eksilme gibi durumlar olduğunda markayı arayarak eksilen parçaların teminini ücret karşılığında isteyebilirsiniz.

Farklı Özelliklere Sahip Porselen Yemek Takımı Modelleri

İncilerden, pirinç alaşımlı modellerden, altın – gümüş sırmalı modellerden, kemik tozu ile üretilmiş modellere kadar bir çok farklı özelliklerde yemek takımı seçimi yapabilirsiniz.  Bu tarz koleksiyonlar yeni ve farklı olması sebebi ile diğer birçok markadan ayrışıyor. Ayrıca porselen yemek takımlarının hem sağlık açısından, hem de kullanım ömrü açısından en iyi yemek takımı çeşitliliğini oluşturduğunu da hatırlatalım.

Dilerseniz yukarıdaki gibi monokrom yani çift renk uygulanmış innovatif takımlara da yönelebilirsiniz. Bu tarz ürünler siyah ya da beyaz yemek masası, siyah – beyaz renk örtüler, runnar ve suplalarla büyük bir uyum sağlamaktadır.

Yine çini desenli yemek takımları da zamansız ve ölümsüz sofra takımları arasında yer alıyor. Eğer modası geçmeyen bir ürün bakıyorsanız bu tarz modelleri seçmenizi öneririz.

Çiçekli yemek takımları ise her zaman klasikler arasında yer alan modelleri oluşturuyor.

Turkuaz ve mavi tonlarındaki yemek takımları ise modern çağın yeni trendlerinden… Özellikle toprak tonlarındaki ve altın renkli zeminlerde büyük bir uyum sağlıyor.

Altın sırlı yemek takımları fiyat olarak diğerlerine biraz fark atsa da her zaman sofraların aranan yüzlerinden oluyor.

Çatlatma efektli yemek takımları da yine modern sofraların en güzel öğelerinden… Bu içeriğimizde de sizlere Porselen Yemek Takımı modellerinden söz ettik.

2020 En Şık Porselen Yemek Takımı Modelleri” yazısında bir düşünce

  1. Gülfem diyor ki:

    Merhaba,
    Bu güzel modelleri paylaştığınız için teşekkürler ☺️ İlk görseldeki siyah beyaz üzerinde şapkalı kadın figürleri olan yemek takımını çok beğendim.Modelin ismi ve markasını paylaşmanız mümkün mü?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir