2020 Trend Dekorasyon Renkleri belirlendi bile eğer bu sıralar evlerinizi yeniden dekore etmek istiyorsanız siz de bu güzel, sofistike ve iç açıcı renklerden yararlanabilirsiniz. Günümüzde dekorasyonun karakteristik dili, hem renkler, hem objeler, hem desen ve de formlar konusunda adeta doğal ve dingin bir trend oluşturdu.

Statement Blue

Bir evde değişimin her zaman renklerle başladığını söyleyebiliriz.  Çünkü renkler düşüncelerimizi ve hissettiklerimizi yönlendirebilir. Hatta renkler, evdeki atmosferi belirlerken hayatımızda yepyeni başlangıçlara bile imza atabilir.

Dekorasyonda Renkler Ve Formlar Neye Göre Şekilleniyor?

Groundet Red

Dekorasyon trendlerinin toplumsal yaşamlara, zamana, ihtiyaçlara ve beğenilere göre şekillendiğini göz önünde bulunduracak olursak doku ve renk örnekleri de günümüze göre güncellenmiş bulunuyor.  Moda, tekstil, grafik gibi tasarım trendlerinin bir yansıması olan renk tonlarına dönüp baktığımızda ise bizi huzura iten renklerle buluşacağız yine bu sene.

Serene Blue

Unutmadan… Her döneme şekil veren tüm trendlerin sosyololar, psikolog, sanat eleştirmeni, pazarlamacılardan oluşan ekipler tarafından form bulduğunu da ekleyelim. İşte, evde geçirdiğimiz saatler, apartman yükseklikleri, güncel ev alışkanlıklarımız ve beklentilerimize göre gelişen kriterler de dekorasyon trendlerini de genişletmekte.

Wisdom Bordo

Bunun da ötesinde international anlamda yapılan tüm araştırmalara göre son dönemde insanların evlerinde yoğun miktarda huzur, dinginlik ve rahatlama aradığı da gözlemlenmiştir. Tüm bu anlattıklarımızın ışığında gelelim 2020 trend renklerine…

Senenin Favorisi Gri Ve Tonları

Secret Spirit

Öncelikle 2020 dekorasyon trendlerinin renk paletinde assolist olarak karşımıza grinin tüm tonları çıkıyor. Göz yormayan bu rengi evinizin birçok alanında çekinmeden kullanabilirsiniz. Ayrıca gri tonları, dikkatli kullanıldığında mekanlarda karanlık yaratmayan ve diğer mobilyaları öne plana çıkarabileceğiniz bir renktir. Tüm bunların ışığında anlaşılabileceği gibi yeni sezonda fazla canlı veya ışıltılı renkler yok. Yerine ve pastel renklerden pembe, su yeşili ve mavi tonları yer alıyor.

 Yılın Trend Renkleriyle Tanışın

Humble Yellow

Dünyanın en önde gelen İskandinav renk kompedanı markalarından birinin renk kreasyonuna baktığımızda yepyeni renklerle tanışacağımızın farkına varabiliriz aslında.

Adventure

Dünyaca ünlü bu markanın yeni serisinde tam 12 adet  kreatif renk yer alıyor. Bunlar; Grounded Red, Statement Blue, Wisdom, Lively Red gibileri. 2020 Renk Koleksiyonu’nda bulunan bu yeni renklerde ayrıca kullanım kolaylığı da gözetilmiş.

Lively Red

Ayrıca bu 12 rengin her biri, 8 vazgeçilmez ton ile eşleştirilmiş. Görsellere bakarak senenin en yeni renkleri ile tanışabilirsiniz. Bu içeriğimizde de sizlere 2020 Trend Dekorasyon Renkleri nden söz ettik.

Ex Hale
Tozlu Sarı

Local Green

Day Dream

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir