2022 En Güzel Sofa Koltuk Modelleri başlıklı içeriğimizle beraberiz. Herkesin gördüğünde aşık olduğu ve ve işte bu ‘Benim Sofam’ dediği ve üzerine atlayarak yayılmak istediği bir koltuk türü vardır mutlaka. Hayalini kurduğunuz ya da işten eve geldiğinizde kendinizi üzerine bıraktığınız bu koltuk örnekleri için içeriğimize göz gezdirebilirsiniz.

İç ısıtan Renklerde Sıcacık Sofalar

Bu tarz aşkın rengi bir sofanın sizi sıcacık kucakladığını hayal edin… Siz de evinizde bu tarz harika bir köşe yaratmak istemez misiniz? Ezber bozan dekorasyon tarzları her zaman akılda kalan en iyi tasarımlardandır. İşten eve yorgun argın geldiğinizde ; dinlenmek, uzanarak ir şeyler atıştırmak ya da tv izlemek gerçekten gün boyu hayalini kurduğunuz anları oluşturabilir. Yukarıdaki örnekte ana öğe olan bu kırmızı sofa koltukla da bu tarz bir alan oluşturulmuş. Bu tasarım yerdeki hareketli halı ve arka fondaki pembe renkli zıt kontrastlarla da tamamlanmış. Duvarda asılı gold tablolar ve yandaki gold abajurla da bu görsel harika bir sempatiyle tamamlanmış.

İhtişamlı Sofa Koltuk Modelleri

Large ebatlarda üzerine yumulabileceğiniz istediğiniz zaman ayaklarınızı katlayarak ve bükerek üzerinde tv izleyeceğiniz oturaklı, şık ve rahat harika bir sofa örneği. Bu XXL boyutlardaki tekli koltuk iki kişilik koltuklara da taş çıkartıyor rahatlıklarda. Deseni tekli sofa modeli üzerinde bulunan ihtişamlı kırlentler ve burokar perdeler artı hareketli fon duvar kağıdı ile de daha da zenginleştirilmiş.

Daha Otantik Sofa Modelleri

Geleneklerimizde şark köşesi niteliğindeki desenlerle bezeli ve o tarzda kaplanmış otantik sofa modelleri ile de evinizi ya da terasınızı detaylandırabilirsiniz. Şark köşesi niteliğinde de kullanılabilecek olan bu muhteşem sofa koltuk; hem ev ,çi dekorasyonuna, hem de yaz – kış balkonlarına da yakışır niteliklerde tasarlanmış. Etnik, otantik köşeler tasarlamak isteyen rahatlık düşkünlerine önerilir.

Divan Tarzı Sofa Örnekleri

Yine yazlık evlere olacağı kadar evlerinde ağır döşemeli köşeler oluşturmak isteyenlere önerilebilecek olan bir sofa modeli de yukarıda yer alıyor.

Şark Köşenize Uygun Sofa Modelleri

Eski Osmanlı evlerine gönderme yapacak niteliklerde eski sedir modellerini andıran bu hazeran oymalı sofa modeli ise duvarda bulunan muhteşem güzellikteki ayna ile bütünleşiyor.

Pufpuf Yumuşacık Sofa Modelleri

Kadife şantuk cinsi yumuşak ve gösterişli kumaşları seviyorsanız işte üzerinden kalmak istemeyeceğiniz bir sofa modeli daha yukarıda yer alıyor. Kolçakları chester stilinde düğme detayları ile zenginleştirilmiş bu klasik model ise duvardaki popüler ve modern tasarımlı tablolarla sporlaştırılmış. Bu içeriğimizde de sizlere 2022 En Güzel Sofa Koltuk Modelleri nden söz ettik.

2022 En Güzel Sofa Koltuk Modelleri” yazısında bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir