2022 Şömine Styling trendlerinde neler var, neler yok inceledik ve sizlere iletmek için bu yazıyı derledik. Kaloriferli, kombili ya da sobalı bir evde oturuyor olun fark etmez… Şömineler her daim hepimiz için bir evde olabilecek en güzel, aynı zamanda da şaha şahalı detaydır.

Doğalgazın, hatta kömürün bile olmadığı dönemlerde dahi hanelerde ısınma artı pişirme amacıyla kullanılan şömineler günümüzde dekoratif amaçlara hitap eden dönüşümlere uğradı. Günümüzde dağ evlerinde, orman evlerinde , meskun kulübelerde dahi şömineler ısınma amacıyla kullanılıyor. Kısacası şömine, bir salona estetik ve dekoratif katkıyı her yönden sunuyor. Hele bir de salonunuzda şöminenize göre bir düzenleme yaparak onu odanızın merkezi haline getirirseniz görsel mükemmel olacaktır.

Vintage Tasarımlı Şömine Dekorasyon

Örneğin üzeri floral hareketli desenli duvar kağıdı ve harika bir renkle bezenmiş bu şömine modeli, derli toplu yapısı ile hem modern, hem de vintage bir görüntü sergiliyor. Şöminenin bulunduğu duvarda bulunan rengarenk duvar kağıdı kaplaması, siyahla hoş bir kontrast da sağlamış. İçte bulunan ferforje detaylarla ortama elegan bir hava katılmış.

Küçük Mekanlarda da Şömine Kullanılabilir

Ortalama bir iç hacme sahip olan bu salon, son derece zevkli bir dekorasyona sahipken; siyah – gold renk paletine sahip. Odanın küçüklüğüne karşın şömine kullanılmış. Gördüğünüz gibi bu noktada yalnızca büyük, yüksek tavanlı ve heybetli salonlarda şömine bulunabilir tabusu da yıkılmış oluyor.

Şömine detayı, klasik dekorasyonlu geniş evlerde bulunur fikri nedense çoğumuzun aklında yer etmiş durumda. Oysaki çağdaş tasarımlarla bir araya gelebilecek birçok şömine modeli var. Bu sınırsız sayıda, farklı formda ve tarzdaki şömine modellerine inceleyerek ulaşabilirsiniz. Nitekim günün tasarım trendlerine ve hakim tarzlarına hitap eden pek çok şömine modeli artık yaygın olarak bulunabiliyor. Hatta minimalizmin sınırlarını zorlayan harika endüstriyel tasarımlara da rastlamak dahi mümkün…

İşte size tabuları hiçe sayan ve ezber bozan bir başka şömine modeli daha!… Bu tarihi eser görünümündeki şömine insana yaşanmışlığın izlerini fazlasıyla veriyor.

Salt Siyah Şömine Köşeleri

Aynalı Şömine Detayı

Oymalı Şömine Ve Tablo Efekti

Bu içeriğimizde de sizlere 2022 Şömine Styling den söz ettik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir