Ezber bozan mobilya tasarımları ile hem konuklarınızın ağzını açık bırakabilir hem de çok eğlenceli ve orijinal bir ev sahibi olabilirsiniz. Yıllar yılı ananevilerimizden kalma ‘3’lü, 2’li, tekli koltuk kullanımı, standart sehpa ve yemek masası’ ezberlerinden siz de usandıysanız birbirinden eğlenceli ve keyif veren mobilya tasarımları ne güne duruyor?… Bunu fark eden dizaynırlar da gün geçmiyor ezber bozan ve sıra dışı mobilya tasarımları yaratmasın… İşte size eğlenceli, şaşırtıcı ve bir o kadar da ezber bozan mobilya tasarımları o halde…

Keyifli Oturma Koltukları ile Tanışın


Bu kırılmış gibi görünen yumurta kabukları basbayağı keyifli birer oturma koltuğu. Onu mutfaktan salonunuza kadar her yerde kullanabilirsiniz. Hatta dilerseniz takım olarak aşağıda duran bu çılgın halıyı da satın alabilirsiniz.

Tuhaf Dinlenme Köşeleri

Evlerinizde her köşede kendinizi bırakabileceğiniz dinlenme köşeleri mi arıyorsunuz? O halde bu gibi ilginç yataklara her köşede yer verebilirsiniz.

Bu Sandalyelere Dikkat

Oturduğunuz sandalyeler her zaman can sıkıcı olmak zorunda değil… İnsan formundaki bu sandalye ile evde estetik bir görsel sağlayabilirsiniz. Yine yukarıda duran duvar kağıdı kabartmalı rahat koltuk ve insanın kas sistemini anımsatan farklı sandalye modeli de değişik ifadelere sahip.

Sıra Dışı Çalışma Masaları

Bilgisayar masanıza biraz ergonomi ve hareket katmak isterseniz bu ergonomik masaya evet diyebilirsiniz.

İlginç Yataklar

Bu figüratif yatak modelinin üzerinde ne kadar rahat edebileceğiniz tartışılır ama keyif verici görünüyor sizce de öyle değil mi?

Korku Filmi Değil Gerçek

Burada görmüş olduğunuz yamultulmuş, eğri ve ortadan ayrılmış garip görünüşlü konsollar bir korku filminden değil… Aksine gerçek bir tasarımcının eseri.

Araba kasaları koltuk haline dönüştüğünde evinizde keyifli alanlar yaratabnilir.

İşlemeli Masalar

İşlemeli ve ergonomik masalar , her zaman Hint kültüründe karşımıza çıkmıyor. Aksine fütüristik mobilyalarda da var.

Küçük Evlere Yaşam Alanı Çözümleri

Yakında evlerimizi seyyar olarak yanımızda taşımaya başlarsak şaşırmayacağız Zira bu portatif kontraplak yaşam alanları bizlere bu imkanı sunacak gibi görünüyor.

Kızgın Bir Saat Kulesi mi?

Klasik saat kuleleri çok eskilerde kaldı ve bu yukarıda gördüğünüz eli belinde duran saat kulesi de çizgi filmlerden çıkma değil. Tıpkı aşağıda duran hareketli konsolun olduğu gibi.

Portatif Koltuk Modelleri

Gördüğünüz gibi portatif koltuk modelleri hem oda, hem oturma alanı hem de ranza kıvamına girebiliyor artık.

Dönenceli Kitaplıklar

Evinizde çiçek gibi açmış duran bir kitaplık hiç de fena durmazdı sizce de öyle değil mi?

Hem Dinlendirici, Hem de Huzurlu

Bu gibi bir yatakta hem dinlenebilir hem de yoga yapabilirsiniz.

Üstte gördüğünüz tekerlekli bank ise ev yapımı ve eski kitaplar kullanılarak yapılmış ama itiraf edelim ilginç görünüyor.

Elbette üstte duran kitaplık gibi her kitaplık da düz olmamalıdır.

Kabul ediyoruz ki bu bank tasarımı gerilim filmlerini anımsatıyor ve çoğun insan onu evinde istemeyecektir.

Eğer eviniz çok darsa bir de bu yukarıdaki fikri deneyin deriz. Gördüğünüz gibi bu içeriğimizde de sizlere Ezber bozan mobilya tasarımları ndan söz ettik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir