Keçeden Dekoratif DIY fikirleri ile ne kadar çok şey yapabileceğinizi tahmin edebiliyor musunuz? Korona salgını nedeniyle evlerimizde izole olduğumuz şu günlerde dilediğimiz kadar DIY – el işi gibi hobi türevlerine zaman ayırabilir ve o her zaman ertelediğimiz keçe tasarımlarını gerçekleştirebiliriz. Zira keçe ile evimiz için ne kadar çok dekoratif eşya yapabileceğinizi hayal etsek, bu hayaller uzun uzun dakikalarımızı alabilir. Örneğin doğum günü süslemeleri, dekoratif keçeden yapılmış biblolar, mini heykelcikler, kapı süsleri, çerçeveler, saksı kılıfları, biblo elbiseleri, nihaleler, bardak kılıfları, mutfak tutacakları, keçeden halılar, keçeden kırlentler, keçeden yapılma kilim, klozet takımı, bardak altlıkları, paspas gibi sayısız ürün çıkarabilirsiniz ortaya. Gördüğünüz gibi keçe , bu konuda bulunmaz bir nimet.

Örneğin keeçeden yapılşmış 3 boyutlu duvar süsleri, emin olun ki sıradan çerçevelerden çok daha hoş ve renkli duracaktır duvarlarınızda. Özellikle de eklektik ya da etnik bir ev dekorasyonunuz varsa.

Yine aşağıdaki ısırılmış elma şeklindeki bardak altlıkları da mutfağınıza, oturma odanıza, ya da salonunuza renk katabilir.

Kırlentler… Onlarla salonlarımızın ve odalarımızın renk kazandığı tartışılmaz. Keçelerle dilediğiniz renk, boyut ve şekilde kırlent tasarlayabilirsiniz. Dilerseniz aşağıdaki gibi 3 boyutlu çiçekli kırlentler yapabilirsiniz.

Ya da dilerseniz sonbaharı betimleyen bu gibi bir kırlent de tasarlayabilirsiniz.

Bunlarda ilk baharı hatırlatan farklı renklerde çiçek açmış kırlentlere birer örnek.

Burada keçeden duvar animasyonları ve keçeden farklı yorumlarda tablo fikirleri görüyoruz.

Dilerseniz keçeden tasarladığınız yastıklara incilerle farklı bir tat da katabilirsiniz.





Burada da keçeden yapılmış güzel bir paspas modeli örüyoruz. Bunun için balığın gövdesini patron kağıdı ile şekillendirerek kesebilir ve sonrasında balığın yüz ve gövde detaylarını farklı renkteki keçelerden keserek gövdenin üzerine yapıştırabilirsiniz.

Burada da keçeden toplarla yapılmış kalın ve ayağınızı üşütmeyecek olan bir yuvarlak pas pas modeli yer alıyor.

İnanmayacaksınız ama aşağıda gördüğünüz bu güzel halılar da ıslak keçe dokuma tekniği ile yapılmış.

Bu arada birbirinden güzel ve kıymetli halılarınızı koruyacak ve yerde halılardan farksız şıklıkta duracak olan Welsoft Halı Örtüsü modellerimizi incelemeyi sakın unutmayın deriz.

Ve bu güzel kabartmalı yastığın bir diğer örneğini de dilerseniz minik yavrunuzun odası için tasarlayabilirsiniz.

Bu renkli papatyalarla işlenmiş keçeden yastık tüm oturma odalarında kullanılacak nitelikte.

Aynı şekilde son zamanlarda dekoratif tekstil ürünlerinde görmeye alışkın olduğumuz bu 3 boyutlu kuş baskıları da son trendler arasında yer alan motiflerden ve keçe ile de yapılabiliyor.

Aşağı da ise yine keçeden yapılmış duvar tabloları, kapı süsleri, biblolar ve aksesuarları görüyoruz. Bu içeriğimizde de sizlere Keçeden Dekoratif DIY fikirleri nden söz ettik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir