2020 En Güzel Kış Bahçesi Tasarımları ile siz de evlerinizde yaz – kış doğayla iç içe yaşayabilirsiniz.Bahçe ve balkon dekorasyonu trendleri de birçok konuda olduğu gibi mevsime ve yeni sezona göre değişiyor. Eğer kış bahçesi tasarımı konusundaki yeni trendleri öğrenmek ve evlerinizde uygulamak istiyorsanız bu içeriğimizden yararlanabilirsiniz. Kış bahçenizi 2020 trenlerine yönelik olarak en şık renk, en modern çizgi ve yeni tasarımları kullanarak oluşturabilirsiniz.

Bilindiği üzere artık evlerimizde sadece balkonlarla yetinmiyor  kapalı terasları, cam balkonlu alanları veya özel bahçeleri kullanarak kış bahçesi tasarımlarına imza atıyoruz. O halde işte huzurlarınızda şahane kombinasyonlarda 2020 en güzel kış bahçesi tasarımları.

2020 En Güzel Kış Bahçesi Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

Dilerseniz yaşamınızda kış mevsiminde de yeşil renklerin varlığını sürdürebilirsiniz. Ama bu konuda dikkat etmeniz gereken birkaç önemli nokta var ki o da şu.  Örneğin kış koşullarına dayanıklı bitkileri tercih ettiğinizde yeşilin varlığından ayrı kalmamış olursunuz. Konsept olarak kullanabileceğiniz tasarım sayısı ise sınırsız denecek kadar fazla. Söz gelimi şark köşesi önerileri, barok stiller, vintage oturma grupları, Retro tarzlar,  naturel ve şık alanları gustonuza göre belirleyebilirsiniz. Elbette bu tarzları seçerken kışa uygun geleneksel motifleri, keçe, kaşe, yün ve at kılından yapılan kalın kumaşları sıcaklık faktörünü göz önünde bulundurarak kullanmanızı öneririz.

Dilerseniz kış bahçesi tasarımlarında şömine detayından yararlanabilirsiniz örneğin.  Bu konuda gerçek şömine tasarımlarından yararlanabileceğiniz gibi gerçek şömine görünümlü yapay şömine modellerinden de yararlanabilirsiniz. Günümüzde doğal taşlarla kaplanmış doğal ve harika görünümlü şöminelerle kış bahçelerini zengin görsellere bürüyen birçok tasarım örneği ile karşılaşmak mümkün.  

El Oyması Mobilyalar

Dilerseniz el oyması ve el yapımı olarak kullanıma sokabileceğiniz tasarım ürünü mobilyaları da kış bahçelerinde değerlendirebilirsiniz.  Dilerseniz 2020 konseptine uygun stilde tasarlanmış olan boyasız – cilasız natürel ve doğal görünümlü mobilyaları kullanarak kış bahçenizi doldurabilirsiniz.

Bu tarz ham ve otantik bir stilde kahve – bordo renklerini kullanmanızı öneririz. Ayrıca kış bahçenizin tavanında kullanabileceğiniz şaha şahalı ve şık avize modelleriyle de aydınlanma alabileceğiniz gibi dilerseniz loş ışık yansıtan, ayarlanabilir ve kumandalı modern çizgilerle üretilen aydınlatma ürünlerini değerlendirebilir dinlendirici aplik, lambader, abajur şeklindeki ek donatı ürünlerini kullanabilirsiniz. Aksesuarlar konusunda ayna, tablolar, çerçeve, bakır ürünler, vazo gibi zengin ürünleri kullanabilirsiniz. Bu içeriğimizde de sizlere 2020 En Güzel Kış Bahçesi tasarımlarından söz ettik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir