2020 Lüks Avize Modelleri ile evlerinize level atlatabilirsiniz. Eğer evinize lüks avize modelleri bakan biriyseniz büyük ihtimal eviniz klasik tasarımlıdır. Zira genellikle ağır, avangart ve klasik stildeki evlere sahip olanlar lüks avizeleri tercih eder.

Modern bir ev dekore etmiş olan kişiler ise sadece kullanışlılığa yönelik basit ve sade modellere kayabilir. Öte yandan yine innovatif ve fütüristik tasarımlı iddialı ve lüks avize modelleri de yok değil. Bu tarzlar da ultra modernize edilmiş evlerde kullanılabilir.

2020 Lüks avize modellerini incelediğimizde daha çok simetrik ve orantılı aydınlatıcı modelleri görmekteyiz. Fütüristik ve modernize avize tasarımları ise daha çok geometrik stillerde tasarlanmış durumda.  Dolayısıyla da 2020 yılına ait yeni avizeler klasik ve  zarif çizgilerine sahipken,  modern tasarımlar ise enerjik bir yapıya sahip.

Avizeler tavan dekorasyonu konusunda çok önemli olan ve dikkatleri üzerine çeken bir kompozisyon yaratır her zaman.  Ayrıca evlerin her bölümünde kullanılan bu ürünler, genel dekorasyonun en istisnasız önemli unsurlarından biridir.

Dolayısıyla da bir mekanı gerçek anlamda lüks ve şatafatlı göstermek niyetindeyseniz kesinlikle paraya kıyıp kristal sarkıtlar gibi estetik detayları üzerinde barındıran ürünlere yönelmelisiniz.

2020 Lüks Avize Modelleri Trend Alarmı

Yeni avize modelleri dendiğinde daha çok akla gelen salon ve oturma odaları için üretilen tasarımlar olmakta. Bu konuda tasarlanan yeni avize trendleri çok kullanılan alanlarda parlak ve arzuya göre dinlendirici ışıkları dahi içeriyor. Yatak odalarında ise bu tercih kesinlikle yerini dinlendirici – loş  ışıklara bırakıyor. Kısacası evin bir bölümü için ışık seçecekseniz kesinlikle o bölümün kullanım türüne ve genişliğine hatta tavan yüksekliğine göre aydınlatıcı seçmelisiniz.

2020 Avize Materyalleri

Sezonun yeni avize modelleri için ifademizi yineleyecek sahip oldukları yeniliklerden bahsedecek olursak; 2020 avize tasarımları simetri, geometrik tınılar taşırken pek çok kalıbı da yıkarak yenilendi.  

Materyal olaraksa;  Metal, ahşap, plastik, cam materyallerin hepsi kullanılıyor hatta miks edilerek objelerde yer alabiliyor.

Senenin Trend Rengi Siyah Ve Parıltılı Objeler

Biliyorsunuz bu sezon siyah mutfaklardan, siyah tezgahlara hatta siyah banyolara kadar her alanda siyah trendi var. Dolayısıyla da 2020 avize modelleri arasında siyah başı çekiyor.  Öte yandan sade ve şık tasarımlarda ahşabın doğallığına da yer verilmiş.

Lükslüğü ortaya koyan modellerde ise gümüş ve altın tonları ağırlığıyla göz dolduruyor. Bu konuda altın, gümüş, siyah renkli küre aydınlatıcılardan yararlanabileceğiniz gibi modern , eklektik ya da  bohem bir evde  çıplak L boyuttaki  ampul tasarımlarından ve halat iskeletlerden yararlanabilirsiniz. Yanı sıra oval kürelere ana gövdesinden  bağlı zincirli modeller de eviniz için ideal olabilir.  bu içeriğimizde de size 2020 Lüks Avize Modelleri nden söz ettik.

2020 Lüks Avize Modelleri” yazısında bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir