2021 Dekorasyon Trendi Duvar Kağıdı Modası ile evlerin duvarları yeniden şenleniyor bu sezon… Geçmiş dönemlerde duvar kağıdı modelleri inanılmaz popülerken bu akım sona ermişti Sonrasında farklı özelliklerdeki duvar boyası çeşitleri trend olmuştu. Şimdi ise dekorasyonda tarih yeniden tekerrür ediyor ve duvar kağıtları yeniden popüler olmaya başlıyor bilesiniz.

2021 Dekorasyon Trendi Duvar Kağıdı Modası ile Farklı Oda Hileleri

Öncelikle duvar kağıtlarını kullanarak odanızda birçok hile yapabilirsiniz. Örneğin bir odayı olduğundan daha büyük göstermenin farklı yollarından biri de uygun duvar kağıtlarını kullanmaktan geçer. Özellikle de küçük desenli ya da ince fitilli yani ince çizgili olan modelleri seçerseniz odanızı daha bütyük gösterebilirsiniz. Hele bir de söz konusu olan mekanda büyük aynalar kullanırsanız odanız kocaman görünecektir.

Boya Ve Duvar Kağıdı Kombinasyonları

Duvar kağıdı modası yeniden patlayacak dediysek bunu geçmiş ezberlerle karıştırmamak gerekir. Örneğin zıt – kontrast tonlarda ve birbirini tamamlayan renklerdeki duvar kağıtlarıyla odalarınızda harika bir konsept kurabilirsiniz. Aynı şekilde bunu duvar kağıdı ve boya karması ile de elde edebilirsiniz.

Duvar Kağıdı Seçerken…

Elbette duvar kağıdı seçimi yapmanın da bazı püf noktaları yok değil. Örneğin tercih yaparken kolay temizlenebilen, leke ve kir tutmayan modelleri tercih etmeniz size türlü kolaylıklar sunar. Zira zaman içinde sigara dumanı, toz, hava kirliliği, güneş, is gibi etkenlerle her evdeki duvar kağıdı solacaktır. Böylelikle de bu kağıtları değiştirime ihtiyacı ortaya çıkar. Bu nedenle de kağıtların antibakteriyel etkili, silinebilir vinil özelliklerde olmasını öneririz.

2021 Dekorasyon Trendi Üç Boyutlu Duvar Kağıdı Modelleri

Hammaddesini doğadan alarak insanlara sağlıklı yaşam alanları sunan artı kolay temizlenebilen ve evlerin ambiyansını değiştiren duvar kağıtları şimdilerden 3 boyutlu. Daha albenili ve görsel oyunlarla bezeli mekanlarda yaşamak isterseniz bu modelleri değerlendirebilirsiniz.

Oturma odasına özel çini işlemeli kağıtlar, tuğla-taş desenleri, geometrik desenli modeller, çocuk odasına özel süper kahramanlarla bezeli modeller bunlara bir örnek sadece.

Neden Duvar Kağıdı?

Çoğumuzun büyük annelerimizin döneminden beridir evlerde görmeye alışkın olduğumuz klasik badananın yerinde yeniden duvar kağıtlarını görmeye hevesliyiz. Bunun ise bir çok sebebi var. İnsanlar duvar kağıdı kullanmayı epey seviyor zira çok renkli duvarları ancak böyle yaratabiliyoruz.

Klasik duvar boyalarının kartelaları epey geniş elbette. Ama ithal duvar kağıtlarındaki renk ve desen cümbüşüne ne yazık ki sadece boyaları kullanarak ulaşmak mümkün değil. Ayrıca özellikle ithal duvar kağıdı modelleri yüzlerce çeşit içeriyor. Adeta tablo niteliğinde özenle tasarlanmış duvar kağıdı modelleriyle evinizin havasını baştan aşağı değiştirmeniz mümkün olacaktır. Bu içeriğimizde de sizlere 2021 Dekorasyon Trendi Duvar Kağıdı Modasından söz ettik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir