2021 Duvar Süsü Trendi Hasır Sepet Modelleri aslında ilhamını modern Afrika stili dekorasyon tarzından almış olan bir akım… Afrika stili, bu güne bugün; basit, ekonomik, pahada hafif ama etkileyicilikte doğallıkla yüklü nüanslardan alıyor şeklini. Bunun dışında Afrikan dekorasyon tarzını biraz daha hatırlayalım diyenlere ise anımsatacak olacaklarımız şöyle… Afrikan dekorasyon stili tarzını ham ahşap ve deri gibi doğal malzemelerin harmanından alır. Yanı sıra duvarlarda hayvan baskılı duvar kağıtları bolca kullanılır. Ek olarak modern çizgideki mobilyalarla birleştirilen bu stil Afrika kültürünü dünya şehirlerindeki evlere taşıyor günümüzde.

2021 Duvar Süsü Trendi Hasır Sepet Modelleri Evin Her Köşesinde

Duvar sepetleri de bugüne bugün başta da belirttiğimiz gibi Afrika stilini yansıtan ve basit malzemelerle kısa zamanda oluşturulabilen kültürel ananevi semboller oluşturuyor neredeyse. Söz gelimi bu sepetleri basit aksesuar satan mağazalarda bulabileceğiniz gibi hasır iplerden satın alarak evde kendi zevkinize göre de örebilirsiniz. El emeği göz nuru şeklinde oluşturduğunuz bu sepetleri ise sadece oturma odalarında değil yatak odanızda bile zevkle kullanabilirsiniz.

Renkli Afrikan Kültürünün Evlerimize Getirdikleri

Afrika renkli bir kültür dolayısıyla da taşıdığı renkler, hareketli ifadeleri, coşkusu ile evlere bambaşka bir atmosfer kazandırıyor. Bu anlamda da şu aralar çok popüler olan duvar sepetlerinden canlı renklerden korkmak mümkün olmayacaktır.

Vahşi Afrikan Stiliyle Birleşen Süslü Sempatik Duvar Sepetleri

Afrikan deko tarzında vahşi atmosferler yer alıyor. Bu anlamda genel renk kartelanız ise toprak tonlarından oluşmalı. Örneğin kahve tonlarında boyanmış duvarlar ya da zemin, evinizdeki geniş yüzeylere yayılabilir. Yanı sıra bitki desenli efektler ve de balta gitmemiş orman efektleri de bu renklerle birleştirilebilir. El örgüsü rattan sepetlere de bu işin olmazsa olmazlarından aksesuar konusunda. Zira bambu ya da ham ahşap dekoratif objeler, Afrikan stilinde başı çekenlerden… Artı olarak fildişi objeler, ahşap kütükler, deri masklar da süsleme unsurlarının diğer makyajlarından olabilir.

Leopar, zebra, çita, kaplan, fil türevi vahşi hayvan figürleriyle donanmış objeler, tribal kumaşlarla vahşi Afrika stilini çarpıcı bir etkiyle evlerinize taşıyabilirsiniz dilerseniz. Gördüğünüz gibi aşağıdaki bazı hasır tabaklarda vahşi hayvan desenleri baz alınmış.

Fark edebileceğiniz üzere bu tarz hasır tabaklarla harika köşeler, harika galeriler ve ana duvar temaları yaratılabiliyor. Örneğin oturma köşenizin arka duvarını en güzel şekilde süsleyebilirsiniz böylelikle.

Aynı şekilde yemek alanınızın ardını da renklendirebilirsiniz.

Dilerseniz antre, giriş, hol v.b. yerlerde de kullanabilirsiniz.

Hasır sepetleri, dilerseniz duvara asılan makrome duvar ipleriyle birlikte de kullanabilirsiniz. Bu içeriğimizde de sizlere 2021 Duvar Süsü Trendi Hasır Sepet Modelleri nden söz ettik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir