2021 Perde Trendi bu günkü konumuz… Perde, bir evi gösteren tablo gibidir adeta. Nasıl ki pencerelerimiz, dışarı açılan bir yansıma ise etrafında bulunan perdeler de hem içeriden, hem de dışarıdan evin havasını yansıtan bir aynadır sanki. Hatta öyle ki perdelerin nizamından bir ev hanımının ne kadar tertip düzen sahibi olduğu anlaşılabilir. Haliyle iş böyle olunca perde trendleri de ana hatlarıyla olmasa da küçük detaylarıyla her sene değişiyor. O halde 2021 yeni perde trendlerine hep birlikte bakalım…

Aydınlık Severler İçin…

Açık renkli keten perdeler, her zaman sportif bir evin kurtarıcısı gibidir. Hele ki rustik tarzda kullanıldığında evin havasına şıklık katar. 2021 yılında da vaz geçilmez keten, her evin penceresinin göz bebeği olabilecek.

Kullanım kolaylığı ve modern görseliyle yine storlar bu sene de yaşam alanlarımızı süsleyecek.

Geometrik desen ve baskılı perdeler, son yıllarda şık tarzıyla modern evlerin pencerelerini süslemeye devam ediyor.

Parlak Ve Dore Kumaşlar

Klasik ve avangard oturma odalarının vazgeçilmezi olan parlak kumaşlar, ölümsüz ifadeleriyle yeniden pencereleri süslüyor.

Brokar kabartmalı kumaşlar ise perdelerin vazgeçilmez klasiğine dönüşmüş durumda.

Perde de Siyah

Son yıllarda hakim olan dark deko trendi, perdelerde de siyahtan korkmamamız gerektiğini bizlere gösterdi aslında. Bildiğiniz üzere son 1 – 2 senedir pencerelerde eskiden hiç olmadığı kadar siyah perde kullanımı hakim oldu. Böylelikle asil siyah, perdelerde de asil rengini göstererek evlerimizi korktuğumuz gibi karartmayacağını da bizlere göstermiş oldu.

2021 Tül Perde Modası

Tül perde trendine gelince… Yeni sene de işlemeli, örme, gupür tül perdeler naif duruşuyla ister bol drapeli, ister seyreltilmiş pileleriyle güneş ışınlarının evlerimize sızmasına vesile oluyor yine.

Zebra Perde

Zebra perdeler sofistike güzellikleriyle camlarda yerini almayı sürdürüyor yeniden bu yıl. Beyaz yerine kırık tonlar, krem, taş renkleri, gri tonlarını tercih ederseniz trendlere uymuş olursunuz.

Drapeli Perde Modası

Drapeli perdeler, yine tüm ihtişamıyla 2021 yılın da adeta sarayları anımsatan endamlı duruşlarıyla evlerimizi süsleyecek. Yeni sene perde trendlerini hatırlatarak bu içeriğimizde de sizlere 2021 Perde Trendi nden söz ettik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir