2021 Yazlık Dekorasyon Modası başlıklı yazımızla sizlerleyiz. Evlerimizi kış modundan, yaz moduna doğru çevirmeyi düşündüğümüz şu günlerde sizlere ilham verecek dekorasyon fikirleriyle karşınızdayız. Dilerseniz hali hazırda bulunduğunuz evinizi yaz moduna birkaç adımda sokabileceğiniz gibi dilerseniz yazlık evinizi de bu fikirlerle yenileyebilirsiniz.

İşin Sırrı Ferah Ve Aydınlatıcı Renklerde

Yaz demek; İç açıcı, rengarenk, ferahlatan bir mevsim demek… Enerjinizi yükseltecek ve aynı zamanda da yazın sıcaklığını yaşam alanınıza taşıyacak bir evde de ferah , aydınlık renkler kullanmalısınız. Söz gelimi doğanın, gökyüzünün ve denizin renkleri bunun için uygun olacaktır. Örneğin ağırlıkla kullanabileceğiniz deniz mavisi, güneş rengi, çimen yeşilini mat, parlak ya da pastel tonları ile evlerinize taşıyabilirsiniz.

Yazlık Modda Bir Ahşap Tınısı

Ahşabın doğallığını yazlık bir eve nasıl sığdırabiliriz?… Ahşap dokunuşları; hasır ve pamuklu dokularla kombinleyerek doğal bir çizgi oluşturabilirsiniz örneğin.

Odak Nokta Doğa Ve Deniz

Yazlık bir evde odak noktası hangi yorumlarla deniz ve doğa temalarında sergilenebilir?… Evinize doğa temasını yansıtmak için yeşil tonları arasından seçim yaparak kullanabilirsiniz örneğin. Ama sizin odak noktanız deniz olacaksa elbette tercihiniz okyanus tonlarından olmalıdır.

Bu içeriğimizde de sizlere 2021 Yazlık Dekorasyon Modası ndan söz ettik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir